Nro Eräpäivä Summa
1
2
3
4
5
6
Nro Eräpäivä Summa
1
2
3
4
5
6

Pikavippi

100 – 400 euroa

Suomen lain mukaan pikavippiä on mahdollista hakea vuorokauden ympäri, mutta rahansiirto on rajoitettu vain kello seitsemän aamulla ja yhdentoista illalla välillä. Rahan siirtämisen aikarajoitus tuli yrityksille pakolliseksi muutama vuosi sitten, kun pikavippejä säätelevää lakia uudistettiin. Pikavippi 24h -palvelut eivät siis ole tällä hetkellä täysin reaaliaikaisia vuorokauden jokaisena tuntina. Käsittelemme lainapalvelun aukioloajan ulkopuolella tulleet hakemukset saapumisjärjestyksessä heti lainapalvelun auettua.

Pikavippi tilille internetistä

Asiakaspalvelu ei myöskään toimi yöllä. Yöaikaan lainaaminen oli mahdollista vielä kun pikavippi 24h -palvelut olivat sallittuja. Suomen viranomaiset kuitenkin pitivät tätä ongelmallisena ja kielsivät vuorokauden ympäri tehtävät rahansiirrot pikavipeistä. Lainahakemuksia otetaan kyllä vielä vastaan yölläkin, mutta rahat saavat siirtää lainaajan tilille vasta klo 07:00 jälkeen. Rahan lainaaminen yöllä on siis nykyisten lakien mukaan käytännössä mahdotonta Suomessa tällä hetkellä, joten mahdolliseen rahan tarpeeseen kannattaa varautua jo ajoissa. Jos tarvitset pikavippiä, pitää hakemus lähettää ennen kello yhtätoista illalla, jolloin rahat saa positiivisen luottopäätöksen jälkeen tililleen saman tien. Pankkiautomaatit ovat kylläkin auki vuorokauden ympäri, joten mahdollisen aiemmin otetun pikavipin voi nostaa myös yöaikaan.

Pikavippiä voit ottaa satasen tai pari, kun rahapula iskee!

Keskimääräinen pikavippi suomalaisten pikavipin ottajalla on ollut noin 250 euroa. Parilla sadalla saa jo paljon helpotusta kuukauden kuluihin. Monet meistä hankkivat mielellään vähän paremmat ruokaostokset viikonlopuksi tai ajavat autolla vielä yhden tankillisen ennen seuraavaa palkkapäivää. Kokeile itse miten Reissuvipin pikavippi toimii ja valitse sopiva lainasumma. Muista aina, että pikavippi on hyvä juttu, kunhan et joudu kierteeseen!

 

hae-laina